TRANSPORT ORASE TRANSPORT LOCALITATI

Plecari din orasele

Adjud
Alba
Alba Iulia
Arad
Avrig
Baia Mare
Barlad
Bistrita
Bocsa
Botosani
Brasov
Bucuresti
Buzau
Campulung
Caransebes
Chisineu Cris
Cluj
Codlea
Dej
Deva
Dumbraveni
Fagaras
Fantanele
Focsani
Gherla
Gura Humorului
Iasi
Jimbolia
Lipova
Lugoj
Medias
Oradea
Orastie
Pascani
Piatra Neamt
Pitesti
Ploiesti
Radauti
Ramnicu Sarat
Ramnicu Valcea
Recas
Reghin
Resita
Rupea
Sanicolau Mare
Santana
Satu Mare
Sebes
Sibiu
Sighet
Sighisoara
Sovata
Suceava
Targu Mures
Timisoara
Turda
Vaslui
Vatra Dornei
Viseu

Transport - cu autocarul - Rezerva bilete online

Firma SC Armin Mayer Resien SRL va invita sa realizati rezervari bilete online de autocar pentru ruta - cu minim trei luni inaintea plecarii si va ofera cele mai mai reduceri.

Transportul de persoane din in , Germania se realizeaza din toate statiile Mayer & Mayer din Romania, de cel putin doua ori pe saptamana in special in zilele de Miercuri si Sambata.

Parcul auto pe care il detinem, dotat cu autocare si microbuze moderne faciliteaza transportul de persoane in conditii de siguranta, pasagerii bucurandu-se de confort si relaxare pe intreaga calatorie parcursa.

Rezerva acum bilete online de autocar pe ruta -

Vor beneficia de reduceri de pret elevii, studentii, pensionarii si profesorii in momentul rezervarii biletului de autocar online sau telefonic. Reducere este de 10% din pretul biletului rezervat, exceptie facand studentii care beneficiaza de 17% reducere din pretul biletului intreg.

Grupurile de persoane, elevii, studentii, pensionarii si profesorii beneficiaza de preturi reduse pentru fiecare bilet de autocar rezervat online, avand posibilitatea de a circula din Romania in Germania in cele peste 500 de orase si localitati in care realizam transport de persoane cu autocare si microbuze.

Pentru muncitorii care merg la munca in Germania, oferim dus-intors transport pana la locul de munca al angajatorului german.

Indiferent care este scopul calatoriei dumneavoastra, respectiv data plecarii rezervarile biletelor de autocar se pot face non-stop online direct pe site-ul oficial www.mayer-transport.ro, atat de pe PC, tableta sau telefonul mobil.

Datorita noului serviciu pus la dispozitia dumneavoastra acum puteti rezerva biletul de autocar cu minim 3 luni inaintea plecarii, astfel veti beneficia de 25 % reducere din pretul biletului rezervat.

Saptamanal in zilele de Marti si Vineri pot fi disponibile oferte last minute pentru ruta Romania-Germania, in functie de disponibilitatea locurilor in autocar. Reducerile de pret pot fi cuprinse intre 30-50% din pretul biletului de autocar.

Gratuit toti pasagerii beneficiaza de o masa in Ungaria, astfel vor putea alege unul dintre cele patru feluri de mancaruri traditionale unguresti.

Masa inclusa gratuita pentru transport -  -

Plata biletului rezervat poate fi realizata prin card, transfer bancar, mandat postal, la sediul firmei sau la urcarea in autocar, in momentul in care este realizata rezervarea biletului online se poate alege modalitatea dorita de plata.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare va rugam accesati formularul de contact.

Voteaza... Vot salvat!
5 stars - 15 reviews

Concurs Mayer & Mayer

Rezervari bilete online -  -

transport - , autocar - , bilete - , rezervari - , transport persoane - , -