TRANSPORT ORASE TRANSPORT LOCALITATI

Autogari din Romania

Alba Iulia
Arad
Bacau
Bistrita
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Cluj
Constanta
Deva
Galati
Giurgiu
Iasi
Oradea
Piatra Neamt
Ramnicu Valcea
Satu Mare
Sibiu
Suceava
Timisoara
Tulcea

Autogara Oradea - Autogari din Oradea

Municipiu Oradea se alfa la 10 km distant de Bors, cel mai mare punct de forntiera la granite de vest, locul unde se intersecteaza importante artere de cirulatie, favorizand tranzitarea autogarilor din Oradea de numerosi calatori.

Datorita apropierii de frontiera de vest a Romaniei, autogara din Oradea are un flux continu de persoane. Diferite autogari din Oradea desfasoara zilnic curse cu plecare spre regiuni nationale si internationale.

Municipiul Oradea se gaseste la numai 12 km de Baile Felix, cea mai mare statiune balneo-climaterica permanenta din Romania. Aceasta zona turistica atrage turisti precum si locuitori ai municipiului Oradea care pot alege delasarea cu un mijloc de transport public. Diferite autogari din Oradea desfasoara zilnic curse speciale cu ruta Oradea – Baile Felix.

Autogara din Oradea incearca sa ofere calatorilor conditii de transport public pe masura asteptarilor lor. Mersul autobuzelor si autocarelor se desfasoara conform orarului stabilit. Rezervarea biletelor se poate face telefonic la diferite autogari din Oradea sau direct de la autogara respectiva.

Informatii Autogari Oradea

1. Autogara INTRANS VELENTA
Adresa: Str. Razboieni, Nr. 81
Telefon: 0259/418998